Okna z vrhunsko kakovostjo in prilagodljivost za vaš dom

Poleg privlačne cene se okna Gašper ponašajo z enostavnostjo vzdrževanja, kar zmanjšuje stroške lastništva. Okna Prima predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki želijo varčna lesena okna visoke kakovosti. Redno negovanje pa podaljšuje trajnost teh oken, ki vam bodo dolgo časa nudila zanesljivo uporabo.

Najvišja kakovost lesa za toplotno udobje

Pri izdelavi lesenih oken Prima se uporablja le najkakovostnejši les, vključno s smrekovim, macesnovim, hrastovim ter eksotičnimi vrstami lesa. Če se odločite za kombinacijo termopan stekel z lesenim ogrodjem, dobite izjemno toplotno in zvočno izolacijo. Lesene izvedbe ne izboljšajo izgled prostora, ampak tudi ustvarijo prijeten domač ambient z občutkom toplote in miru.

Individualnost in unikatnost

Pri izdelavi oken združujejo vaše ideje, predstave in njihove predloge, kar jim omogoča, da uresničijo vse individualne želje bodočega uporabnika. Ponosni so, da so vsa njihovi leseni modeli oken unikatni, saj je njihova proizvodnja usmerjena k izdelavi oken »po meri«. Vsako okno je posebej oblikovano, da ustreza vašim željam in estetskemu občutku.

Okna

Prilagodljivost barv in oblik po želji naročnika

V podjetju Gašper cenijo želje strank. Pri izdelavi oken izkoristijo prilagodljivost lesnega materiala, da uresničijo vaše želje glede barve in oblike oken. Njihov cilj je, da vsakemu naročniku omogočijo popolnoma prilagojena okna, ki ustrezajo estetiki njihovega doma.

Najvzdržljivejša lesena okna z aluminijasto zunanjo oblogo

Leseni modeli oken z aluminijasto zunanjo oblogo se izkažejo kot najvzdržljivejša izbira. Njihova toplota in prijaznost navznoter ustvarjata udobno bivalno okolje, medtem ko je zunanja stran tega modela oken močna in vzdržljiva. Prilagodljivost videza notranje strani omogoča usklajevanje z notranjo opremo, medtem ko videz zunanje strani dopolnjuje fasado.

Unikatna lesena okna z različnimi vrstami lesa

Pri izdelavi oken v podjetju Gašper uporabljajo različne vrste lesa kot so smreka, macesen, hrast ter eksotične vrste lesa. Z združitvijo vaših idej, predlogov in lastne ustvarjalnosti dosežejo, da so vsi njihovi modeli lesenih oken unikatni. Proizvodnja je usmerjena k izdelavi oken »po meri«, kar pomeni, da so prilagojena individualnim željam vsakega uporabnika.

Svoboda izbire barve in oblike po želji naročnika

V podjetju Gašper se zavedajo, da so želje naročnika ključnega pomena. Omogočajo vam svobodo izbire barve in oblike, pri čemer vam nudijo strokovno svetovanje. Družinsko podjetje Gašper ponuja lesena okna Prima s standardiziranimi euro profili 68, 78 in 92 mm. Primerna so za vsak interier in zagotavljajo zanesljivo delovanje v vseh vremenskih razmerah. S prilagoditvijo velikosti profila lahko izberete okno, ki ustreza specifičnim zahtevam vašega prostora.

Najsodobnejša tehnologija obdelave za povečano uporabnost lesa

Kombinacija Aidol Induline površinske obdelave z Remmers sistemsko garancijo poveča uporabnost lesa v oknih. Podjetje Gašper se poslužuje najsodobnejše tehnologije obdelave oken, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito lesa že med samo izdelavo v stroju. To prispeva k trajnosti in kakovosti izdelkov. Lesena okna Prima ne le, da so estetsko dovršena, temveč so tudi okolju prijazna. Ustrezajo vsem nizkoenergijskim standardom in so zaščitena z ekološkimi premazi, kar prispeva k trajnostni in ekološki naravnanosti izdelkov.

Individualna senčila in polkna po meri

Omogočajo vam dodajanje senčil in polken oknom, popolnoma prilagojenih vašim željam in potrebam. S pestro ponudbo senčil iz različnih materialov in barv vam nudijo celostno rešitev za opremo oken. Na voljo so polkna, žaluzije in rolete, ki bodo estetsko dopolnila vaš dom.

Raznolike izvedbe lesenih polken za prilagodljivost

Polkna so na voljo v štirih standardnih izvedbah, vključno z leseno lamelno polkno s fiksnimi ali gibljivimi lamelami, leseno kasetno polkno z dvema polniloma, leseno kmečko polkno (v celoti polna izvedba) ter leseno kombinirano polkno s fiksnimi lamelami in polnilom. Poleg lesenih možnosti so na voljo tudi ALU polkna, ki dodajo modern dotik.

Barve polken lahko izbirate po barvni karti Gašper, kar vam omogoča popolno prilagoditev k estetiki vašega doma. Različne barve in materiali ponujajo širok spekter možnosti za izbiro.

Montaža notranjih in zunanjih zaluzij ter rolet skupaj z okni

Njihove storitve vključujejo montažo notranjih in zunanjih žaluzij ter rolet, ki se izvaja skupaj z vgradnjo oken. Tako lahko popolnoma uskladite izgled in funkcionalnost vaših oken z vašimi željami. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali lamel, ki bodo dopolnjevali videz vašega doma.

Urednik

Sem navdušenec nad oblikovanjem, ki si prizadeva za inovativne in trajnostne rešitve. Moj cilj je ustvariti prostore, ki so funkcionalni in estetski, hkrati pa sprejemajo najnovejše oblikovalske trende in tehnološki napredek.

Zadnji prispevki