Čistilna naprava – vaša investicija je lahko subvencionirana

čistilna naprava

Ste se odločili, da boste še prijaznejši do okolja in boste za svoj dom poiskali primerno čistilno napravo, potem vam lahko povemo še eno dobro novico, na voljo vam je subvencionirana čistilna naprava za vaš dom. V spletni trgovini podjetja Eko Hit vas čaka čistilna naprava vrhunske kakovosti. Svojo ponudbo čistilnih naprav dopolnjujejo tudi z raznovrstnim programom cistern za vodo, bioloških greznic, naravnih bioloških aktivatorjev, oljnih ter maščobnih lovilcev in samostoječih pokončnih in ležečih zbiralnikov za postavitev na prostem ali v kleti za zbiranje deževnice. Če vas zanima, kakšno napravo izbrati za svoj dom oz. kaj bo najprimernejše za vaše potrebe, potem nadaljuje z branjem.

Čistilna naprava, kako izbrati primerno za vaš dom?

Pri izbiri in nakupu čistilne naprave za vašo hišo ali vikend upoštevajte naslednje pomembne vidike. Velikost čistilne naprave naj bo primerna številu stalno živečih oseb v objektu. Postavite jo na mesto, ki je do 15 m oddaljeno od objekta, kjer je možen tudi iztok očiščene vode. Izbran reaktor čistilne naprave naj bo narejen iz enega kosa, naj bo kompakten in stabilen. Na tem mestu vas želimo opomniti, da mora izbrana čistilna naprava zagotavljati 100 odstotno vodotesnost s povoznostjo do 1500 kg brez betoniranja. Na drugi strani pa je pomembno, da v sami posodi čistilne naprave ni električne napeljave. Medtem ko mora zagotavljati čiščenje odpadne vode z visoko učinkovitostjo do 99 %. Večjo varnost pri nakupu je zagotovljena z dolgo garancijo do 50 let ter seveda možnost koriščenja subvencije s strani države. Vse predstavljene karakteristike naj ima izbrana čistilna naprava oz. lahko vas razveselimo, vse našteto dobite, če izberete čistilno napravo podjetja Eko Hit. Slednje delujejo po sbr tehnologiji mikro solido, ki so hkrati najbolj prodajane in pretočne čistilne naprave na trgu.

Kako deluje čistilna naprava?

Že več kot dve desetletji so v uporabi čistilne naprave, ki delujejo po inovativni SBR mikro tehnologiji, kjer obdelava odpadne vode poteka le v eni komori, s 24 urnim ciklom čiščenja, ki zagotavlja do 99 % učinkovitost čiščenja. Čistilna naprava deluje povsem preprosto, zanesljivo in brez oddajanja neprijetnega vonja, saj odpadno vodo takoj aktivira s kisikom, ko ta priteče v reaktor posodo. Na trgu so tudi nekatere naprave, ki delujejo po sbr tehnologiji in imajo dva prekata, razlika je le v tem, da se prvi prekat uporablja kot usedalnik, drugi pa za čiščenje odpadne vode.

čistilna naprava

Predstavitev pretočne čistilne naprave

Na trgu so na voljo pretočne čistilne naprave z več prekati, kjer obdelava odpadne vode poteka s pomočjo razpršene biomase. Za tovrstne naprave je značilen manjši volumen delovanja. Tehnologija deluje na več postopkih: odpadna voda priteče v prvo komoro, kjer poteka mehanska razgradnja in kjer se razgrajuje dušik. Biološka razgradnja poteka v drugem prekatu, iz tretjega umirjevalnega prekata pa očiščena voda izteka v ponikalnico ali vodotoke.

Mala čistilna naprava – cena investicije

Prav vse male čistilne naprave, v spletni ponudbi podjetja Eko Hit, odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi možnimi obratovalnimi stroški. Na tem mestu omenimo, da je za malo čistilno napravo mogoče pridobiti tudi eko subvencijo, ki jo podeljuje slovenski okoljski javni Eko sklad. Tovrstna čistilna naprava je prava izbira tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo že obstoječe greznice. V spletni ponudbi imajo tudi inovativno čistilno napravo za vikend objekte, ki deluje povsem brez električne energije in ne potrebuje nikakršnih kemijskih aktivatorjev. Skupne lastnosti vseh čistilnih naprav, ki so na voljo, so: inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, tiho delovanje, energetska varčnost, sposobnost čiščenja odpadne vode do 99 %, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V ponudbi imajo modele z zmogljivostjo vse od 5 PE do 50 PE.

Nakup čistilne naprave

Želite naročili čistilno napravo iz spletne ponudbe Eko Hit, potem je najbolje, da jih kontaktirate in se dogovorite za vse podrobnosti. V primeru, da imate še dodatna vprašanja, da morda še vedno ne veste, katera čistilna naprava bi bila najbolj primerna za vašo hišo ali vikend, potem pokličite podjetje Eko Hit na telefonsko številko 01 7885 402 ali 041 676 165. Lahko pa jim pišete tudi preko elektronske pošte info@ekohit.si. V najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na sporočilo ali klic in vam svetovali, katera čistilna naprava je najboljša izbira za vašo hišo ali vikend. Zato ne odlašajte in jih kontaktirajte še danes, da bo izbrana čistilna naprava kar se da hitro na želenem naslovu.

Zadnji prispevki